Jäsenet

Studio IllusiArt:lla on tällä hetkellä 19 jäsentä. Profiilien avaaminen vaatii sisäänkirjautumista. Kaikki jäsenet tavoittaa sähköpostiosoitteesta studioillusiart @ gmail.com!


 

Approved
Carolin Piotrowski
Approved
Eevi Korhonen
Studio
Biography:

Helsingissä asuva larppaaja, ropettaja ja muutenkin monimuotoinen pelien ystävä. Ammatikseni suunnittelen videopelejä Remedyllä.

Eniten sydäntä lähellä on tarinnankerronta ja kokemussuunnittelu peleissä että tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen, Käyn nykyään aika harvassa larpissa pelaajana, mutta rakastan esilläoloa ja olen usein äänessä jos minua ei estetä. Olen myös ammattikehtaaja ja proaktiivinen kysyjä/neuvoja.

Viimeiaikaisimmat ja tulevat projektit:
- Piiri (4-osainen nykyaikaan sijoittuva kaupunkipeli-kampanja) - PJ
- Ad Lucem (3-osainen viktoriaanen okkultti-LARP) - PJ
- Ropeccon 2018 (Suomen suurin rope-ja larp-tapahtuma) - pääjärjestäjä
- "Goblins & Gunpowder" lautapelin kehitys - suunnittelija ja tuottaja

Approved
Janina Kahela
Studio
Approved
Laura Kröger
Studio
Approved
Marko Taiminen
Approved
Nonna Laeslehto
Approved
Satu Kylmämetsä
Approved
Simo Järvelä
Approved
Sirian Holappa
Approved
Valtteri Niskavaara
Studio
Biography:

Olen Rovaniemeltä kotoisin oleva ja Helsingissä asuva larppaaja ja larpauttaja. Olen larpannut vuodesta 2000 ja pelejä olen pitänyt vuodesta 2004 lähtien. Suurimman osan larppaajaelämästäni olen viettänyt Rovaniemen ja Oulun pelien parissa, mutta pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen horisontti on avartunut. Rakastan kauhu, mysteeri ja scifi-pelejä yli kaiken, mutta mielekästä pelaamista löydän mistä vain.

Suurimpia larppiprojektejani ovat menneisyydestä Tourniquet-trilogia, Kuiskauksia Myrskyssä sekä Avalon: Jumalten kaupunki. Tällä hetkellä työn alla on itse kirjoittamaani Dreamwalk-roolipeliin sijoittuva larppikampanja, joka kulkee myös lähdeteoksensa nimellä.

Siviilissä työskentelen televisiokuvaajana, käsikirjoittajana ja toisinaan myös ohjaajana pienemmissä mediateostuotannoissa. Tarinankerronta on lähellä sydäntäni ja sieltä kai tämä roolipelaaja sisällänikin kumpuaa.

Approved
Vera Schneider
Admin
Biography:

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.